Snaskede, lækre og bløde kanelsnegle

Min weekend i billeder – en tur på landet, tatar og en blå væg

img_6101

Weekenden er snart ved at være slut, og i morgen starter en ny uge. Det har været en weekend, der har stået på en tur på landet for at besøge Ronas forældre og deres voldsomt søde hund Baloo. Jeg siger altså bare, der går ikke længe, før vi skal have os en firbenet ven herhjemme.

Vi gik ned gennem gågaden i Nykøbing og fik os en virkelig lækker tatar til frokost. Det må jeg en dag prøve at lave herhjemme. Vi kom forbi en loppebutik, der havde lidt af det hele. Blandt andet havde de et gammelt bidet, der tidligere har stået på et slot. Så der fik vi også lidt historie af den ældre kvinde, der har butikken.

Søndag har stået på afslapning. En gåtur mens solen var fremme, ansøgningsskrivning (måske mindre afslappende), og så står den på sushi til aftensmad. Man har brug for selvforkælelse en gang i mellem.

img_0609

I Nykøbing er der den fineste cafébutik “Lokalkompagniet”, hvor man kan købe lokalvarer som keramik, kaffe, marmelade, gin og en masse andre ting, men man kunne også spise frokost der. 

img_0630

Jeg fik oksetatar, mens Rona fik stegt oksetatar. Det er virkelig godt.

img_0773

Det er bestemt et sted, jeg kan anbefale. Hvis man er på de kanter. Måske man selv skulle prøve at kaste sig ud i sådan en ret. 

img_0614

Min bedre halvdel og tatar-makker. 

img_0600

Vi besøgte en butik med en masse loppeting, hvor ejeren, en ældre kvinde, fortalte historien om et bidet, der havde været på et slot. Det var ikke lige noget, vi havde behov for herhjemme. Men hun gjorde da et forsøg på at få det solgt. 

img_0603

Der var den fineste blomstrede puf. 

img_0595

Stærkt salgsskilt. 

img_6102

Jeg er stor fan af farvet husvægge og i Nykøbing, var der en masse blandt andet den her fine blå væg. 

img_0768

Verdens dejligste Baloo. 

img_0769

Jeg skal simpelthen snart til at have mig min egen hund. Men se ham lige, hvor sød har man lov til at være?!

img_0766

Strik, kaffe og efterårsblade. En kombination, jeg er stor tilhænger af. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Snaskede, lækre og bløde kanelsnegle