I fucking did it!

Markedsdag og Surprise Tour

I går var jeg til markedsdag på Værnedamsvej og Tullinsgade sammen med Rona. Her kunne beboerne sælge ud af stort og småt. Flere af butikkerne havde været smarte nok, til at have rabat på deres ting, nu hvor så mange mennesker var mødt op. Der var også musik, mad og lækre drikkevarer.

Jeg fik da også tiltusket mig et par ting. 3 kopper med henholdsvis et M, S og POP fra Playtype. Det var 2. sortering, så de var sat ned til 20 kroner stykket. Så der slog jeg til! Jeg fik også købt en rigtig fin blå kimono. Sidder faktisk i den nu. Den kan sagtens gå hen og være en, jeg kommer til at rende rigtig meget rundt i.

Parret bag Optikeren på Værnedamsvej havde sølvbryllup og havde derfor arrangeret, at der ville være musik. Der kom et coverband, der spillede Kim Larsen. Det betød, at der ikke gik længe, før en håndfuld lidt ældre begyndte at danse oppe foran.

img-9875På Værnedamsvej var der en lang række boder mellem loppestativerne, hvor man kunne købe mad og drikke. 

img-9878Der var 2. sorteringer af kopper fra Playtype. Så der kom lige 3 stk med hjem. Ikke fordi vi mangler kopper, men de var så fine og billige. 

img-9882Blomsterbutikken ‘Blomsterhjørnet’ har de fineste blomster i vaser. 

img-9888Parret, der har Optikeren på Værnedamsvej, havde sølvbryllup og havde sørget for, at der var musik. De havde bestilt et coverband, der sang Kim Larsen numre. Det betød, at både børn og voksne dansede og sang med. 

Klokken 14.00 var det videre til Surprise Tour. Hver fjerde måned er vi ti piger, der mødes, hvor der er nogle, som har arrangeret hele dagen.

Jeg havde ingen idé om, hvor vi skulle hen.

Vi mødtes på Nørreport og tog derfra C-toget mod Klampenborg, og der tænkte jeg, ”Mon vi skal ride på heste?!” Jeg er på ingen måde en hestepige, men tænkte, det kunne være sjovt, at se 10 piger ride rundt i Dyrehaven. Men vi skulle noget meget sjovere.

Vi startede med at blive delt op i tre hold, der skulle konkurrere hele dagen. Og det elsker jeg! Jeg er jo det store konkurrencemenneske. Men er desværre til tider også en rigtig dårlig taber. Så er det indrømmet.

Vi skulle svare på 15 spørgsmål om 90erne. Alt fra, hvornår Bjarne Riis vandt Tour de France til, hvor mange album Aqua havde solgt. Derefter skulle vi ind på Bakken og konkurrere i 12-kamp. Og lad mig igen komme med en indrømmelse. Jeg var simpelthen så elendig. Kunne ingenting ramme. Heldigvis var dem fra mit hold en del bedre end mig.

Herefter tog vi hjem til en af pigerne, der havde medarrangeret dagen og spiste pizza, drak drinks og derefter videre på Dandy. Det var virkelig godt planlagt, og solen var heldigvis også med os.

Rona og en af vores fælles venner havde også haft fart på deres lørdag. Det betød, at jeg i løbet af aftenen fik en snap om, at han havde vundet den helt store Marabou plade i Tivoli! Og teknisk set har jeg jo også vundet, når den nu står her i stuen. MUMS!

fullsizerender-4

Surprise Tour foregik på bakken, hvor vi kæmpede i 3 hold i 12-kamp. 

img-9900

Surprise Tour holdet <3 

img-9905

I en af disciplinerne skulle man skyde en sugekop ud af en pistol og ramme en bamse lige midt i hjertet. 

img-9913

Der var selvfølgelig også søret for, at vi ikke skulle tørste. 

img-9921

Jeg ELSKER balloner og gerne i alle mulige farver og størrelser. 

img-9924

Jeg havde slet ikke dagen i går i forhold til at vinde mine discipliner. Men til gengæld var en af pigerne bag en bod så sød og gav mig en trøstepræmie i form af en meget lille dukke. 

img-9972

Vi kommer i hvert fald ikke til at mangle chokolade herhjemme. Rona vandt den store plade Marabou, da han var i Tivoli i går sammen med en af hans gode venner. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I fucking did it!