Min weekend i billeder - en tur på landet, tatar og en blå væg

Hvorfor, om jeg må spørge?

fullsizerender-8

Jeg har ikke været særlig aktiv på bloggen de seneste dage, og det er simpelthen fordi, der har været så møg travlt på arbejde, at når jeg er kommet hjem, har jeg haft behov for en pause fra computerskærmen. Men men men, jeg er tilbage og har en masse indlæg klar til jer.

I den her uge, er der nogle ting, der undrer mig, og det synes jeg da lige, at vi skal tale om. Måske du selv har gået og undret dig over de samme ting.

  • Hvorfor er det, at nogle unge mennesker går med headset (musik?) i ørerne, selvom de går sammen med deres venner?
  • Hvorfor gider folk give 3.000 kroner for en strik (Ganni)?! Er det nonner, der har siddet og strikket den med tråde, der kommer fra et meget berømt får?
  • Hvorfor er den der matcha te så populær, den smager jo ikke godt? Den smager af pulver.
  • Hvorfor er det, at Inger Støjberg ikke kan træde ned fra sin selvopfundne-ytringsfriheds-trone? Ja vi har ytringsfrihed, men lad dog vær med at misbruge den.
  • Hvorfor er det, at Politiken ikke stopper det der online-abonnement-halløj. Jeg hader, når jeg læser de første 10 linjer og er blevet fanget af artiklen, at jeg så skal til at betale. IIIIhhhhhhhh!
  • Hvorfor er jeg så decideret dårlig til at afmelde mig abonnementer, som jeg ikke bruger. Penge direkte ud ad vinduet!
  • Hvorfor er det, at yoga er blevet så mega populært? Er det mig, der slet ikke kan se, hvad der er så fantastisk i at sidde i forskellige stillinger i længere tid?
  • Hvorfor har man ikke gjort de der rullekurve i supermarkeder lydløse? Jeg synes altid, jeg ender med den, der larmer, når den kører? Vi snakker altså 8 ud af 10 gange.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min weekend i billeder - en tur på landet, tatar og en blå væg