Efterår betyder strik

Vejret, træthed, hunde-skruk og pladespiller

img-0328

Regn, regn og regn. Jeg er vitterlig træt af regn. Har virkelig fået brugt min blå regnjakke fra Harald Nyborg mere end jeg plejer. Lige nu er solen ved at komme frem, men det kommer sikkert til at regne senere. I forhold til regnjakker, så forstår jeg slet ikke, at man betaler 800 kroner for en regnjakke. En kollega fortalte mig i går, at hun på et tidspunkt havde købt en af de dyre kvalitetsregnjakker. Men der var sgu ikke meget kvalitet over den. Den var åbenbart mega utæt ved lynlåsen og man kunne ikke ånde i den, så den blev fugtig indvendig. Derfor slår jeg altså et slag for Harald Nyborgs regnjakker. Der er faktisk mange, som tror, at den er fra Rains.

Jeg er ellers normalt okay fan af efteråret. Temperaturen falder, og man kan pakke sig ind i flere lag og et kæmpe strikhalstørklæde, men sensommersolen skinner. Men når det blæser og regner, ja så er jeg sgu ikke så stor fan af efterår, og så bliver jeg træt.

Apropos træt, jeg har været helt enormt træt i den her uge. Mere end jeg plejer. Det er som om, at jeg går lidt rundt i en trætheds-boble. Måske er det fordi, at jeg ikke længere får så meget sol. Det kunne være, at jeg skulle til at investere i et par vitaminpiller. Der har ikke været så meget aktivitet herinde de sidste dage, men har simpelthen haft så travlt på arbejde og har haft aftaler hver dag. Så der har ikke været skrivetid.

I går var jeg sammen med en håndfuld dejlige veninder, hvor vi fik vendt verdenssituationen. Eller i hvert fald, hvad der sker i vores hverdag.  Min ene veninde fortalte, at hun var blevet overfuset af en kollega. Situationen havde gået hende rigtig meget på, og hun havde svært ved at tænke på andet. Hvilket jeg udemærket forstår. Jeg har også selv svært ved, at lade tingene ligge uden man har talt om det. Men da min veninde fortalte, at hendes kollega havde stået og decideret råbt af hende, så blev jeg helt rystet. For det kan godt være, at man er uenig om nogle arbejdsopgaver, men man råber da ikke af sine kollegaer.

Når det skulle faktisk slet ikke handlet om det. Det skulle handle om min anden veninde, som vi var hjemme hos i går. Hun er musiker og har sit eget band. I hendes stue står der en pladespiller. Og vi talte om, at den giver en klart federe oplevelse at høre musik på den måde, end når vi streamer musik via Spotify. Måske en pladespiller skulle være mit næste køb? Okay, har faktisk lige et par andre ting, der kommer før pladespilleren. Det kræver måske også, at der er lidt mere plads i lejligheden. Men flot var den og den gav en mega god lyd

Det boomer med babyer. På min Facebook, i min vendekreds og på arbejdet. Det har ikke betydet, at jeg er blevet baby-skruk, endnu. Til gengæld er jeg blevet helt enormt hunde-skruk. Jeg kan ikke lade vær med at kigge langt efter (næsten) alle hunde og sige ”Nåååååååååårrrhhhhhh”. Ja, det kan godt være lidt irriterende, for dem der går med mig. Sorry Rona. Jeg har et par gange passet et Border Collie, og skrev til dens ejer her i sidste uge og for at høre, om Maggie ikke skulle et smut forbi Frederiksberg. Ja, jeg burde måske også bare snart købe min egen hund. Men den har også været op og vende flere gange herhjemme.

Når, det var lidt hverdagstanker fra ugen. Ser lige lidt mere Go’ morgen Danmark og så tager jeg mig sammen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Efterår betyder strik