Vejret, træthed, hunde-skruk og pladespiller

En weekend i lavt tempo og med masser af smil

Sidder i sofaen, har lige spist og føler mig for første gang i lang tid ret rolig i kroppen. Ingen tømmermænd og ingen stressen over at tage til en masse arrangementer. Jeg har haft en hel friweekend, og det er noget, jeg så frem til allerede i mandags. Så det har været en meget lang uge i mine øjne.

Men den her weekend kunne jeg sove længe lørdag, spise bagermad og lytte til Mads & Monopolet og ellers bare slappe af og tage tingene i et roligt tempo. Om aften var jeg biografen med Rona og se ”IT”. Jeg ser normalt ALDRIG gyser, men der var en vis herre, der meget gerne ville se den. Så det gjorde vi da. Sad med mit halstørklæde godt oppe foran øjnene. Det var en udemærket film, men ja, jeg er nok bare ikke så meget til gyser. En lille tilknytning til biografturen. Ved siden af mig sad der et par, hvor den ene talte engelsk og den anden indisk – vil jeg skyde på. Og han forstod ikke dansk og var ikke den hurtigste til engelsk. Det betød, at kvinden ved siden af mig på engelsk begyndte at fortælle, hvad der skete på lærred. What the fuck!? Og hun hviskede ikke. Til sidst måtte jeg smide ”Gider-du-godt-holde-kæft-under-filmen” kortet. Det var da super irriterende.

Søndag startede med at gå en tur og spise morgenmad på Café Tænk på Frederiksberg Allé. Vi sad uden for mens solen skinnede. Det var ikke så ringe. Herefter så vi CPH half marathon. Hold nu op, hvor løber de hurtigste hurtigt. Jeg er imponeret! Jeg er også imponeret over det danske vejr. Gå fra solskin og vindstille, til himlen åbner sig med hagl og voldsom meget regn. Det lignede, der lå flamingo på jorden. Jeg havde ondt af de løbere, der måtte kæmpe sig gennem det vilde vejr.

Må indrømme, at det gjorde lidt ondt i maven, da jeg så half marathon i dag. Jeg måtte for noget tid siden hoppe fra, på grund af mine dumme lunger, så det var på den ene side fedt at se folk løbe og være glade, men på den anden side var det lidt et spark i min løber-mave. Jeg har forresten endelig taget mig sammen til at ringe til en lungelæge og har en tid i slutningen af oktober. Så satser på, at hun kan give mig nogle svar – jeg gerne vil høre.

Når det så er sagt, så har det været en god og rolig weekend, jeg virkelig har haft brug for.

img-0413

Kaffe i sengen er det bedste og efter at have rykket rundt i soveværelset, kan vi fra sengen nu kigge ud på morgensolen. 

img-0405

Lørdag aften stod på gyseren “IT”. Og jeg er nu blevet endnu mere bange for klovne. Kiggede mig hele tiden over skulderen på vej hjem fra biografen.  

img-0417

Kaffe i solen på Frederiksberg Allé

img-0427

Lige efter ovenstående billede blev taget kom vores mad. Jeg er stor fan af steder, hvor man kan krydse af på en liste over, hvad man gerne vil have. Vi var på Cafe Tænk på Frederiksberg Allé, det sted kan jeg godt anbefale. 

img-0477

Et stort smil fordi solen skinner.

img-0476

OBS corny tekst! Det er ikke kun solen, der får mig til at smile stort, det er den her mega dejlige fyr, der kan redde alle dårlige dage. 

img-0472-1

I dag viste vejrguderne sig fra deres vildeste side. Hele formiddagen havde solen skinnet og ingen vind. På få øjeblikke åbner himlen sig, og det vælter ned med regn og hagl. Det var helt surrealistisk. Du kan se mere af det inde på min instastory. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vejret, træthed, hunde-skruk og pladespiller