Spinatlasagne med hytteost

En gang hvid t-shirt altid hvid t-shirt

proeve-tshirt-s

Prikket top, Only 143,95 kr (koster normalt 179,95 kr) // T-shirt med flæs, Only 207, 95 kr, (koster normalt 259, 95 kr) // T-shirt med sorte streger, H&M, 79,95 kr // T-shirt, Støt Brysterne i samarbejde med By Malene Birger, 249 kr // Pepsi t-shirt, H&M 79,95 kr // T-shirt med flæser ved brystet, Envii, 180 kr

Jeg er på den ene side kæmpe stor fan af hvide t-shirts, og på den anden side er de en lort, fordi der nogle gange ikke skal meget til, at de bliver beskidte. Hvis man nu er en klovn til at spise uden at spilde (henvist til undertegnede).

Det kan godt være, at man ofte har t-shirt på om sommeren, men det er stadig pænt med en hvid t-shirt til at pifte de sorte bukser op eller en nederdel.

Her kommer et håndfuld af dem, jeg har i kikkerten i øjeblikket. Jeg kigger særligt på den som Støt Brysterne har lavet i samarbejde med By Malene Birger, og så den prikkede top fra Only.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spinatlasagne med hytteost