Cremet kartoffel-porresuppe

Jeg er elendig til at være syg

img_0970

Jeg er i live! Eller sådan da. I 8 dage har jeg ligget syg. Det er godt nok mange år siden, at jeg har ligget syg så længe og så på den her måde. Det er ikke fordi, at jeg skal til at dele ud af mit sygdomsforløb, men hold op hvor har jeg haft det dårligt. Jeg har haft voldsomme mavekramper og været rigtig mange gange på besøg på toilettet. Så blev der alligevel delt noget.

”En infektion i maven”, fortalte lægen mig på Frederiksberg Hospital, da jeg tog mig sammen og ringede til vagtlægen lørdag. Da jeg ikke har været ude og rejse til nogle eksotiske lande er det med stor sandsynlighed noget mad, jeg har spist. Øv øv øv!

På 8 dage har jeg været udenfor 3 gange. Ellers har jeg været indespærret i lejligheden, og det har givet mig kuller. Jeg er elendig til at være syg. Nok ikke fordi der er nogle, der er gode til det, men jeg får dårlig samvittighed. Og det hjælper ikke ligefrem på humøret og sygdommen. Jeg har ikke kunnet arbejde og jeg har måtte aflyse en række aftaler.

Jeg tror jeg har tabt rigtig meget muskelmasse, ikke fordi jeg væltede mig i det før, men alt er hårdt. Stå i badet og vaske hår, vaske mine utallige glas op eller gå en tur. Bare turen rundt i nabolaget var hårdt, og jeg måtte stoppe flere gange, fordi mine ben rystede, og jeg ikke kunne få vejret, fordi pludselig skulle mine muskler jo arbejde.

På en uge kan man nå at se rigtig meget fjernsyn.  Jeg har set noget så spændende som Sporløs, Toppen af Poppen og en engelsk krimiserie på Netflix. Den så jeg på to dage. Yes, man bliver TV nørd. Når man ellers ikke ligger og sover.

Kosten har ikke været særlig spændende. Yoghurt, hvidt toastbrød, æblejuice og vand. Jeg har de sidste to dage spist havregrød, og det har min mave brokket sig over. Jeg tillod mig endda i søndags at spise pizza. Jeg har aldrig i mit liv spist så lidt af min yndlings kartoffelpizza. Så er jeg altså syg.

Når men nok om sygdom. Jeg vil forsøge at tage på arbejde i morgen. Kryds fingre for mig, at jeg kan klare det. Det skal jeg. Det kan ikke passe, at jeg skal til at gå ind i anden uge af at være syg. Selvom lægen dog sagde, at der sagtens kunne gå 2-3 uger, før jeg var rigtig oven på. Så det er jo bare noget lort. Bogstaveligt talt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cremet kartoffel-porresuppe