Ting der nok ikke ændrer sig som det første

Når lungerne fører en til Bispebjerg Hospital

En lille status på mine lunger. I går var jeg på en lunge-og allergiklinik for anden gang. Her skulle jeg have taget en større astma test, hvor jeg i over flere omgange skulle puste i et rør for at se, om jeg har astma. Samtidig under testen skulle mine lunger generes for at se, hvor meget jeg kan tåle. Det var en smule ubehageligt, det begyndte at tørre min mund og hals helt ud, det kradsede, og jeg blev en smule svimmel. Hvilket ikke er unormalt, når man skal tømme lungerne på den måde. Testen viste, at jeg ikke har astma. Hvilket jeg tænker er godt, men hvad er der så galt? Jeg kom ind hos lægen, der fortalte mig, at hun videresender mig til sportsklinikken på Bispebjerg Hospital. Her skal jeg have taget en række andre test for at se, hvornår mine problemer med vejrtrækningen sker. Det er vist noget med at løbe på en løbebånd med nogle ledninger, der er sat fast på en.

På den ene side er jeg da glad for, at det ikke er astma, på den anden side vil jeg nok bare gerne have at vide, hvad pokker der er galt. Ja, jeg er sgu nok ærlig talt en smule bange. Men det lød på lungespecialisten, at det ikke var noget alvorligt. Apropos min lungelæge. Hvis du står og leder efter en lunge- eller astmaspecialist, vil jeg klart anbefale det her sted. De er enormt søde, tager en seriøst og der er en dejlig og varm stemning, så snart man træder ind i klinikken. Der er den sødeste receptionist, der sørger for at der er kaffe, te og vand og lidt til den søde tand.

Jeg ved endnu ikke, hvornår jeg skal på Bispebjerg, jeg får på et tidspunkt et brev i min e-boks. Men min lungelæge sagde, at der godt kunne være lang ventetid. Så jeg venter bare lidt endnu.

img_1751

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ting der nok ikke ændrer sig som det første