Hvorfor, om jeg må spørge?

10 ting jeg vil lave i oktober

oktober

Efterårsvejret ligger hårdt ud den anden dag i oktober. Et vejr hvor man bare vil putte under dynen og se en god film. Jeg ligger så under dynen, men ikke med min gode vilje, jeg har lagt mig syg. Øv og atjuv!

Når men sygdommen har ikke gjort, at jeg ikke kan få skrevet det månedlige indlæg, om hvad jeg gerne vil lave i oktober måned. Det er ikke sikkert, at jeg når det hele, og det er heller ikke meningen. Det er mere en ønskeliste over, hvad jeg gerne vil. Måske jeg kan give jer lidt inspiration til, hvad I kan lave i oktober.

  • Ind og se filmatiseringen af Jo Nesbøs krimi snemanden. Jeg har læst bogen et par gange, og den vil jeg klart anbefale her til efteråret. Jeg læste bogen i december for nogle år tilbage, hvor der lå sne uden for, og jeg må indrømme, at jeg altså blev ret så bange, da jeg sad og læste bogen. Synes dog det er lidt ærgerligt, at det ikke er nordmændene selv, der har valgt at filmatisere bogen, de plejer at lave ret gode krimier.
  • Komme rigtig i gang med håndboldsæsonen, vi havde vores første kamp i går, hvor vi vandt – wup wup. Jeg kan godt mærke, at min kondition dog trænger til et spark bag i.
  • Drikke varm kakao med (MASSER AF) flødeskum. Der er mange, der godt kan lide den tunge rigtige kakao, men jeg er faktisk mest til en opvarmet Mathilde kakaomælk. Den skal man ikke undervurdere.
  • Spise masser af feta, tzatziki og oliven sammen med Rona og dem vi var på ferie med i sommers til Zakynthos og Athen og mon ikke, vi lige skal se nogle af alle de billeder, vi tog på rejsen og drømme os tilbage til varmen.
  • Kigge på efterårsjakke. Har forelsket mig lidt i den her.
  • Fejr Ronas fødseldag. Den her kan jeg faktisk allerede sætte hak ved. For i går blev Rona fejret sammen med hans familie og mine forældre. Det var første gang, de to familier skulle møde hinanden. Jeg havde været hammernervøs inden da, men det var der slet ikke nogen grund til. Det gik super godt.
  • Male vores slidte sofabord. Tror det er fra Søstrene Grene, men der skal desværre ikke meget til, at det begynder at få pletter. Så det trænger virkelig.
  • På picnic og efterårstur i Dyrehaven med madkurv og se på dådyr.
  • Tage en smuttur til en storby i efterårsferien. Vi ved ikke helt, hvor vi skal tage hen. Har du nogle ideer, så er du velkommen til at smide dem i min retning.
  • Til lungespecialist for at finde ud af, hvad der skyldes, at jeg til tider har svært ved at trække vejret. Den tid har jeg også kun ventet 8 uger på. Hvad sker der egentlig for de ventetider? Jeg valgte en uden for København, eller kunne jeg ende med at vente 16-20 uger. Det er for vildt.

God mandag!

oktober

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvorfor, om jeg må spørge?